Tükendi
Gelince Haber VerCantu Avocado Hydrating Kıvırcık ve Dalgalı Saçlar İçin Nemlendirici Şekillendirici Saç Köpüğü 248 ml
Cantu Avocado Hydrating Mousse, dalgalı, kıvırcık ve Afro tip saç / çok yoğun kıvırcık saç tipleri için geliştirilmiş, bukleleri belirginleştirmeye ve hafif tutuş sağlamaya yardımcı olan köpük formda saç şekillendiricidir. Avokado yağı, keten tohumu yağı (flaxseed oil) ve bal içeren formülü sayesinde saçın nem kazanmasına destek olurken, buklelerin daha belirgin ve hacimli görünmesine katkı sağlar.
Ürün ambalajında belirtildiği üzere bukleleri belirginleştirir ve tutuş sağlar (defines & adds hold). Ayrıca sülfat ve silikon içermez.
Kullanım talimatı: Nemli veya kuru saçta her bölüme 2-3 pompa uygulayın ve kökten uca eşit şekilde dağıtın. Dilediğiniz gibi şekillendirin.
İçindekier
Aqua (Water), PEG-25 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Mel (Honey), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetrimonium Chloride, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-11, Cocamidopropyl Betaine, Ethanolamine, Chloride, Ethylhexylglycerin, Polyquaternium-55, Panthenol (Vitamin B5), Citric Acid, Silk Amino Acids, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Glycolate, Sodium Benzoate, C12-18 Fatty Acids Triglyceride, Stearic Acid, Stearyl Dimethylamine, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Ne İşe Yarar?
Bu avokadolu şekillendirici köpük, yapışkan kalıntı veya dökülme olmadan maksimum bukle belirginliği ve esnek tutuş sağlar. Keten tohumu, bal ve B vitamini karışımı; rod setleri, twist stilleri ve wash & go modellerine nem ve bakım kazandırır. Doğal bukleler, kıvırcık saçlar ve dalgalar için. Bukleleri belirginleştirir ve tutuş sağlar. Avokado yağı, keten tohumu yağı ve saf bal ile.
Kimler Kullanmalı?
Dalgalı, kıvırcık ve Afro tip saç yapısına sahip olanlar
Hafif yapılı şekillendirici isteyenler
Buklelerini sertleştirmeden belirginleştirmek isteyenler
Dalgalı, kıvırcık ve Afro tip saçlar için uygundur
Özellikler
Avokado yağı içerir
Keten tohumu yağı
Bal içerir
Sülfat Silikon Paraben Petrolatum Mineral yağ Sülfat Parafin Renklendirici Propilen glikol içermez
Uyarılar ve Önlemler
Göz ile temasından kaçının. Kızarıklık veya kaşıntı oluşursa kullanmayı bırakın. Göz ile temas halinde bol temiz su ile yıkayın. Tahriş devam ederse doktora başvurun. Yalnızca harici kullanım içindir. Yutulmamalıdır. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın.
Saklama Koşulları
Serin, kuru ve doğrudan güneş ışığından uzak bir ortamda muhafaza ediniz.
Üretici Bilgisi
Firma: PARFUMS DE COEUR / PDC BRANDS
Mail info@pdcbrands.com
Adres:750 East Main Street Floor 10, Suite 1000 Stamford, CT 06902 (203) 655-8807
İthalatçı bilgisi
Firma: PERSONNA TIRAŞ ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK SAN. TİC. A.Ş.
Mail: info@tirassepetim.com
Adres: Merkez, Feriköy Fırın Sk No 26/1 C01, 34381 Şişli/İstanbul
Menşei: US
Paket içeriği: 1 Adet
Menşei:US